Eerste details nieuwe Napalm Death album

Napalm Death is hard aan het werk een opvolger voor hun laatste plaat Smear Campaign te maken. En het belooft weer een vredelievende boodschap te bevatten: "waarom vermoorden we elkaar om verder te komen?" – aldus zanger Barney ‘hard met de wangen wapperen' Greenway.

 

Bassist Shane Embury vertelt de website suite101.com meer: "We hebben ongeveer  zeventien songs klaarliggen (..) Het is weer een stapje verder dan het laatste album. Zeer snel, en hopelijk heavy: met een aantal vreemde momenten in de muziek, met iets meer geëxperimenteer."

De titel is wat mij betreft niet bepaald Napalm's beste: Time Waits for No Slave. Even afwachten dus, en kijken wat de experimenten zullen brengen. Zal uiteindelijk wel weer 'gewoon' Napalm Death klinken, en dat is wat mij betreft prima!

Lees hier het interview met Shane Embury.

Lees ook:Napalm Death onthult tracklist
Lees ook:Napalm Death blijft blaffen: album updeetje
Lees ook:Brujeria: una demo nueva
Lees ook:Wtf? Dream Theater met Barney van Napalm Death op zang speelt Metallica.
Lees ook:Nieuw plastic wk 4: Kreator, Napalm Death, Sepultura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.