Fuckshovel: één dikzak, negen blikken ravioli

Normaal gesproken is het pas op vrijdagochtend tijd op Metal Blog  voor jouw wekelijkse doses metalgerelateerde clips en filmpjes. Dit is echter zó goed dat ik er niet mee kon wachten. Het is al weer een paar maanden oud, maar vergeef het mij dat ik eventjes de actualiteitsdrang achterwegen laat. Want wat ik wil laten zien is niks minder dan de officiële videoclip van een band genaamd Fuckshovel. Die naam alleen al stemt mij meer dan vrolijk. De muziek is zowaar nog beter: een zeer aanstekelijke mix van metal, punk en rock. En dan de clip: Daar zijn geen woorden voor, dat moet je gewoon zien.

 

Wat hier precies zo metal aan is kan ik niet uitleggen, het enige wat ik weet is dat als je in een clip niks anders laat gebeuren dan een dikzak - gewoon de tourbuschauffeur overigens – een bord ravioli laat leeg eten, dat je een heldenstatus verdient. Of op zijn minst een MTV award. Wat een meesterwerk, ik krijg er verdomme honger van!

Wat dat Fuckshovel betreft: dat mag best gehoord worden. Dit  smeekt om een optreden met een hoge alcohol consumptie, en liefst ook binnen afzienbare tijd een langspeler. Luister zelf, ik was gisteravond niet van hun Myspace af te slaan. Aanstekelijk en hard. Fuckshovel lijkt me er eentje om in de gaten te houden.

Frisse artwork ook (komt bekend voor):

 

 

Lees ook:Cannibal Corpse speelt weer met organen
Lees ook:Wat een Unk muziek!
Lees ook:Mastodon. Crack the Skye. Een muur van geluid.
Lees ook:You wanted the best? Nou, blijkbaar wel.
Lees ook:Satyr interviewt Slipknot drummer: True Metal fans rouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.