Aan Nijmegen ligt het niet: Fortarock

Goed, nu die Sony Zweer officieel best een kut line-up heeft, kunnen we met een gerust hart verder kunnen kijken naar andere metal uitjes op eigen bodem. En we hebben er eentje hoor, ook nog eens in de zelfde stad waar het Mojo pretpark dat Goffert heet ligt: Nijmegen. Daar vindt op 11 juli in Park Brakkenstijn de eerste editie van Fortarock plaats. Een open air feestje met een hart voor headbangen, dat ontstaan is uit de gelijknamige fuiven in de Doornroosje. De line-up is alvast dik in orde: Moonspell, Death Angel, Amon Amarth, Kataklysm, Keep of Kalessin en het nog altijd maf in de oren klinkende Heidevolk. Daar komen nog de nodige namen bij, in de smaken ‘van death tot gothic, van math tot black’. Tickets? 35-euro-50. Zeg maar de prijs van een metalfest in de 013. Servicekosten? 1 Euro. Nee, aan Nijmegen ligt het in ieder geval niet.

Lees ook:Fortarock verfraait de line-up
Lees ook:De webcam boys van Obituary geven u artwork
Lees ook:Summer Breeze: vikingen, trollen, ruiters en rammers
Lees ook:Op kamp in Slovenië ook dit jaar weer aantrekkelijk
Lees ook:Grafherrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.