Fortarock verfraait de line-up

Zo. Het begon al mooi met namen als Moonspell en Death Angel, maar nu de line-up versterkt wordt met Meshuggah, The Dillinger Escape Plan en All Shall Perish kan je er toch niet echt om heen: een van de fraaiste metal line-ups op een Nederlands festival tref je dit jaar aan in Nijmegen op Fortarock, het nieuwe festival in ‘dat andere park‘. Een grootschalig metal festival zit er wat ons land betreft blijkbaar echt niet meer in, maar als het op kleinschalige evenementen aankomt doen we het niet slecht. Oók in Brakkenstijn: Kataklysm, Keep of Kalessin en Heidevolk, plus nog een boel T.B.A.’tjes. 11 juli. 32,50 euri. Gaan we maar heen, denk ik hè?

Lees ook:Sonisphere: Metallica en Linkin Park naar Nederland
Lees ook:Sonisphere: laten we er vanaf zijn
Lees ook:Exodus ont-Balofft ‘Bonded By Blood’
Lees ook:Vader ontslaat – inderdaad – drummer en gitarist
Lees ook:Dit is Frenkle.

3 reacties op “Fortarock verfraait de line-up

 1. 17

  Enig idee of er ook nog een nieuwe editie van Loud From The South komt?
  Dat zou namelijk ideaal zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Alex Nasse

  ik mag hopen van wel, vond het een bierzonder gezellige middag vorige zomer. Dit staat echter op de (sinds vorig jaar niet meer ge-update) site: ‘We willen dan ook alle bezoekers, bands en medewerkers bedanken voor een mooie dag. Maar moet je nu wachten tot augustus volgend jaar? Nee, houdt deze website in de gaten. Er staat nog meer te gebeuren. We hopen jullie sowieso bij de volgende editie te mogen verwelkomen.’

  Er staat nog meer te gebeuren? Hmm. In dat geval is het wel erg stil. Kan mij zo voorstellen dat de vorige editie financieel geen succesverhaal was. Misschien moeten de LFTS heren eens met Dynamo gaan praten, hun feestje in het centrum van Eindhoven viel de vorige keer wel erg dicht op LFTS (één dag).

  Wat ik wil zeggen is: ik weet het ook niet, nee. ;P

    /   Beantwoorden  / 
 3. 17

  Dynamo en LFTS zo op één weekend vond ik eigenlijk wel zeer geslaagd. Mogen ze wat mij betreft weer doen. Had het al een Tjeert gevraagd wat die van plan was maar die geeft helaas nog geen antwoord.
  Maar vorig jaar was het ook pas begin mei (geloof ik) toen de naam LFTS voor het eerst viel.
  Denk inderdaad, dat het iets kleiner van opzet gaat zijn. De vorige keer was het niet druk genoeg.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.