Neurotic Deathfest schuift gewoon verder

Wie twee volle dagen deathmetal aan kan en wíl heeft Neurotic Deathfest waarschijnlijk al langer in de Last.FM agenda staan, want het Tilburgse doodhoofdenfeest is – net als vorig jaar – weer van hoge kwaliteit. Hoe ze het precies voor elkaar krijgen daar bij de 013 is niet duidelijk, maar wat wel vast staat is dat het podiumcomplex naast Roadburn sinds enkele jaren een tweede zeer relevant en voor de liefhebber zeer aantrekkelijk genre-gericht festival in huis heeft. O.a. Misery Index, Torture Killer, Illdisposed, Leng Tch’e, Severe Torture, Aborted, Inhume, engazomaardeur maakten de affiche tot nu toe al tot een watertandend geheel, nu vult de organisatie voor de zoveelste keer de lijst aan met twee prachtnamen: Nedertrots God Dethroned komt o.a. materiaal van hun internationaal geprezen album ‘Passiondale’ speulen, en de inmiddels semi-legendarische Poolse kwaliteitmachine Behemoth geeft de line-up extra smaak. Dat Repulsion heeft afgezegd kan er dan nog wel van af. Liefhebbers van bands met onleesbare logo’s; u weet waar u heen kan op 29 en 30 mei.

Lees ook:Neurotic Deathfest schuift ook wat
Lees ook:En toen was er uit het niets weer Neurotic Deathfest
Lees ook:Luisterbare videoclips
Lees ook:Verse haat! Een nieuw God Dethroned nummer om iets bij te slopen.
Lees ook:Op kamp in Slovenië ook dit jaar weer aantrekkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.