Slayer geeft kadotjes weg in Amsterdam

Zoals je wel weet speelt Slayer 7 november in Amsterdam, voor de derde keer als aanvoerder van de ‘Unholy Alliance Tour'. En, zoals je waarschijnlijk ook wel weet komt de nieuwe Slayer ergens volgend jaar uit. Om de fans blij te maken geeft de band aan elke bezoeker een ‘download card', waarmee je gratis (oehhhh) een nieuwe track van het aankomende album kunt downloaden. Krijg je ook nog een opnaai embleempje (wooow). Ik zeg: doe er een fles Jägermeister bij, en het is de entreeprijs van 50 euro bijna waard.

In interessanter nieuws: dat wordt mij het avondje wel met Trivium, Mastodon en Amon Amarth op de bill. Het concert is nog niet uitverkocht, wat ook niet gek is met het gevraagde bedrag in het achterhoofd. Iets zegt mij dat ik er die vrijdag toch gewoon bij ben.

Lees ook:Reign in Blood integraal tijdens Unholy Alliance III
Lees ook:Slayer striemt een nieuwe meezinger
Lees ook:Vwil you stop mentioning ze vwar!
Lees ook:De nieuwe Rammstein bevat een akoestische ballad. Wasser brennt!
Lees ook:Trivium – Shogun voor te proeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.