Bang! Bang! Rammstein naar Nederland!

Zojuist bekend gemaakt: de Rammstein tour 2009. Beginnende in november, en één dag na pakjesavond in Arnhem (gek genoeg niet in de Willemeen, maar in dit zaaltje) zal het Oost Duitse marcheergedrocht met zijn rubberen piemels en muilkorf vlammenwerpers een beroep doen op jouw euro’s. Als dat allemaal te groots is voor je kan je op 10 december ook nog terecht in het intiemere Sportpaleis te Antwerpen. Goed om te zien dat heren weer terug zijn, en ook goed om te weten dat ze er een ruime twee jaar over gedaan hebben. Nu kan je er tenminste weer zin in krijgen. Het nieuwe, nog titelloze Rammstein album komt dit jaar uit, en wordt ‘een aanslag op goede smaak en het moraal‘, wat dat ook moge betekenen. Ook het vermelden waard: een van de producers van de schijf heet Ulf Kruckenberg. Da’s sowieso een vette naam.

Lees ook:Gaat Rammstein helemaal Hennie?
Lees ook:Neue Rammstein pas eind volgend jaar, geen festivals
Lees ook:Scott Kelly (Neurosis) met Mastodon op herhaling
Lees ook:Black Sabbath in de studio (of ja, ‘Heaven and Hell’ dan)
Lees ook:Cynic naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.