King vs. Friedman

Gitarist Kerry King (Slayer) was te gast bij collega-gitarist Marty Friedman (ex-Megadeth) in diens Japanse tv-show Rock Fujiyama. Friedman presenteert deze muzikale spelshow, waarin er allerlei spelletjes en interviews aan bod komen en waar voornamelijk rocksterren aan deelnemen.

Uiteraard bleven de aanwezige gitaren niet onaangeroerd en speelde de heren samen nummers van onder andere Judas Priest, Venom en Pantera. De show wordt vandaag op TV Tokyo uitgezonden en zal binnenkort wel van het web te plukken zijn.

Altijd interessant om zulke grootheden samen te zien spelen. Friedman geldt toch wel als één van de beste metalsolisten, die ook nog eens in een killer band heeft gezeten. King is meer bekend om zijn riffwerk en moet het qua solo’s vooral hebben van veel hoge uithalen, onnavolgbaar gepiel en schel gepiep.

Tijdens de Clash of the Titans tour in Amerika en Europa toerden Friedman en King al samen, maar dit is de eerste keer dat ze ook daadwerkelijk samen spelen. Binnenkort maar eens opzoeken dus, die opnames.

Lees ook:Friedman binnenkort in zijn eentje
Lees ook:Gaahl en King Ov Hell op zoek naar nieuwe bandnaam
Lees ook:King Diamond spreekt over Mercyful Fate en zijn broekriem
Lees ook:Elis: Duitse fans plezieren
Lees ook:Het koninkrijk van Jasta en Windstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.