Slayer sluit With Full Force af

Slayer heeft weer eens de eer om een potig metalfestival af te sluiten. De band is dit jaar headliner van het Duitse With Full Force festival. Dat heeft Markus Rutten van Sounds 2 Move laten weten. Het wachten is nog even wachten op de officiële bevestiging.

Duitsland maakt haar reputatie als hét metal land van Europa – en wellicht de wereld – weer flink waar. De line-ups van Wacken en Summer Breeze zien er zoals eerder gemeld al prima uit en ook die With Full Force is nu al niet mis. Tijd om te verhuizen!

De volgende bands zijn reeds bekend:

1349, AMON AMARTH, BAD MANNERS, BARCODE, BOLD, BRUJERIA, BY NIGHT, CALIBAN, CANNIBAL CORPSE, CHILDREN OF BODOM, CREMATORY, DAGOBA, DIE KASSIERER, DRY KILL LOGIC, EKTOMORF, HATEBREED, KAMPFAR, LOUSY, MANOS, MISCONDUCT, MOONSORROW, NEAERA, ONE FINE DAY, ONE MAN ARMY AND THE UNDEAD QUARTET, PETER PAN SPEEDROCK, PRO-PAIN, ROTTEN SOUND, SATYRICON, SICK OF IT ALL, SLAYER, SMOKE BLOW, SWORN ENEMY, THE BONES, THE BUSINESS, TURISAS, VENEREA, VOLBEAT, WALLS OF JERICHO.

Het festival vindt van 29 juni tot 1 juli plaats am Flugplatz Roitzschjora in Löbnitz (bij Leipzich).

Lees ook:Band zoekt naam
Lees ook:One Man Army And The Undead Quartet – Error In Evolution
Lees ook:Wacker worden!
Lees ook:Slayer zien en dan sterven?
Lees ook:Invasie van veteranen: Mucky Pup ook al terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.