Wacken biedt ongekende service

Iedere festivalganger heeft het wel een keer meegemaakt. Je staat op je gemak een bandje te kijken en opeens geeft die halfbakken hamburger van eerder op de middag aan met spoed je lichaam te willen verlaten. Natuurlijk is net op zo’n moment de rij voor de toiletten twee keer zo dik. Het Wacken festival biedt een oplossing.

Dit jaar kun je op Wacken je eigen privé ‘troon’ huren. Voor 120 euro heb je 5 dagen je eigen dixi. Het toilet is af te sluiten en wordt drie keer voor je schoongemaakt. Zie je jezelf al wel in alle rust zitten, dan mail je naar [email protected].

Geheel in strijd met de festival romantiek natuurlijk dit initiatief. Wie plezier wil hebben moet pijn lijden. Tot aan de enkels in de modder een half uur wachten en dan dezelfde helse klus klaren als 50 man voor je. Zo hoort het. Of wordt dit koninklijke gebaar en dikke hit?

Lees ook:Mythlorian Nederlandse inzet op Wacken
Lees ook:AC/DC: Nederlands concert bevestigd
Lees ook:Het gaat niet zo lekker met Phil Demmel
Lees ook:Inzendingen Rock The Block
Lees ook:Heavy soundtrackje

3 reacties op “Wacken biedt ongekende service

 1. mwoascha

  120 euro voor een privé dixie, dan kan je beter je eigen schijtemmer meenemen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ruben

  uhm..bijna duurder dan het festival zelf.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marla

  Nou, dan laat je toch enkele poepeschijters mee schijten, heb je ‘t weer terug verdiend, je moet maar zo denken: Poep brengt geluk! If a system think he can beats you, beat the system back….ha ha ha, nou lekker schijten hoor…da moet toch lukken??? Nou veel schijt plezier en vergeet de schijtpapier niet..of is het inclusief?? Hi hi hi

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.