Megadeth begint aan nieuw album

Dave Mustaine laat weten dat de opnames voor het nieuwe Megadeth album binnekort gaan beginnen. Mustaine heeft een nieuwe studio laten bouwen, waar hij samen met producer Andy Sneap (die ook al het ‘United Abominations' uit 2007 produceerde) de apparatuur tweaken, om eind september met opnemen te beginnen. Het wordt tevens het eerste album met de nieuwe gitarist Chris Broderick, die sinds eind vorig jaar bij de band zit.

Dit lezen we op Blabbermouth. Op diezelfde site stond eerder dat Mustaine's gezondheid niet meer honderd procent is. Zo heeft hij van de dokters te horen gekregen dat zijn nek ernstige schade heeft opgelopen (gevolg van jaren headbangend optreden?) en is er een vorm van artritis gediagnosticeerd.

Producer Andy Sneap begint de laatste jaren steeds meer naam te maken in de metalwereld. Zo heeft de Brit inmiddels Machine Head's ‘Through the Ashes of Empires', Nevermore's ‘Dead Heart in a Dead World' en, recentelijker Cradle of Filth's aankomende ‘Godspeed on the Devil's Thunder' op zijn naam staan.

Megadeth website

Lees ook:Chimaira: studio- en albumnieuws
Lees ook:Megadeth: Mp3 terreur/teneur??
Lees ook:Onslaught – Killing Peace
Lees ook:Daffy & Dave
Lees ook:Dave Mustains saaie lulkoek redt mijn dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.