De nieuwe Arch Enemy is best oud

Michael Amott – de mijnheer achter Arch Enemy – is na de reünie van Carcass nog altijd niet klaar met het verleden. Zo liet hij onlangs het volgende nieuwtje los: het aankomende album van het Zweuds/Deutsche vriendenclubje van dood en verderf bevat helemaal niks nieuws. Specifieker: het wordt een verzameling opnieuw opgenomen A.A. tracks, die stammen uit het pre-Angela Gossow tijdperk, maar dan in een fijne frisse mix en met de huidige frontvrouw op zang.

De schijf zal twaalf nummers bevatten van 'Black Earth', 'Stigmata' en 'Burning Bridges'. Ben benieuwd hoe dit zal klinken, hoewel je van Angela Gossow wel op aankan. Wat een strot heeft dat mens. Met zo'n vrouw zou je willen trouwen, alleen al om haar "ETEN STAAT KLAARRRRRRRRR" te horen schreeuwen. Waar was ik?

Oh ja, Amott en zijn recycle praktijken. Gelukkig staat er ook nog een écht nieuw album op de planning. Meer dan dat is ook eigenlijk niet bekend, net als de release-datum van noch de nieuwe-oude, noch de nieuwe-nieuwe plaat. We zien het wel komen, dus.

De band speelt trouwens op 12 december in De Pul in het pitoreske Uden. Staat nog niet op de site, maar neem nou maar gewoon aan dat het klopt.

Bonustrack voor vandaag: erg vette opname van het Download Festival van het nummer 'We Will Rise':

Meer op Metalunderground

Lees ook:Chinese Democracy Countdown: foto + stream
Lees ook:Wordt meest besproken metal reünie werkelijkheid?
Lees ook:Dus toch, wellicht, who cares: Chinese Democracy op 23/11
Lees ook:Obituary laat van zich horen
Lees ook:Obsidian werkt aan nieuw album

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.