Chi Cheng (Deftones) in ziekenhuis na auto-ongeluk

Deftones bassist Chi Cheng is maandagavond gewond geraakt in een ernstig auto-ongeluk. Hij verkeert in een coma. Zanger Chino Moreno liet dit weten via de studio blog die de band bijhoudt in aanloop naar het nieuwe Deftones album. Volgens Moreno is de toestand van Cheng ernstig, maar stabiel.

Het bericht op de Deftones blog:

"It deeply saddens me to inform you all that our brother Chi Cheng  was involved in a terrible car accident [Monday] night. He is currently in a Northern California hospital in serious, but stable condition. I am on my way up north right now to be by his side, along with the rest of our bandmates and family. Chi is one of the strongest people I know, and I'm praying that his strength will get him through this. Please say a prayer for him as well."

Lees ook:Het gaat nog altijd niet goed met Chi (Deftones)
Lees ook:Deftones tourt Europa, ook zonder Chi
Lees ook:Deftones: vooruitblik op ‘Eros’
Lees ook:Nieuw nummer van Deftones
Lees ook:Rock krijgt ook een plek op blog.nl

2 reacties op “Chi Cheng (Deftones) in ziekenhuis na auto-ongeluk

 1. Roel Stoltenborg

  Hey Alex,

  Een nieuwtje die je misschien al wist. SNOT is terug!!!
  Dit bericht over Chi deed me een beetje denken aan Lynn Straight en toen kwam ik erachter dat ze een na 10 jaar weer bij elkaar zijn en een nieuwe aan het schrijven zijn. Lijkt me wel een nieuwtje die niet aan metal.blog.nl mag voorbij gaan.

  Gr. Roel

    /   Beantwoorden  / 
 2. Alex

  Hé Roel,

  Dat Snot terug is was mij al langer bekend idd. Maar persoonlijk lig ik daar niet zo wakker van, op een vrij geniale songtitel als “My Balls, Your Chin” na heb ik nooit zoveel met die band gehad. Bovendien ben ik nu veel te verkouden om aan Snot te denken.

  Maar cool dat je meedenkt. Hoe meer zielen, hoe minder debielen! of zo.

  Grt – Alex

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.