Gaat Rammstein helemaal Hennie?

De heren Rammstein zijn nog altijd hard bezig met het in elkaar knutselen van de langverwachte opvolger van hun laatste ‘echte’ album ‘Reise Reise’ (‘Rosenrot’ was immers een samenraapsel van b-kantjes). De nummers zijn in principe af. In principe, want er wordt nog steeds met allerhande ideeën gestrooid. Zo wordt er nu onderzocht of het toevoegen van koren en klassieke partijen niet een geinig ideetje is. Dat lezen we op de Metalhammer website. Hoe leuk ook het idee van een samenwerking tussen de Duitse industriële vuurspugers en Hennie Huisman, er is aangeklopt bij ene Sven Helbig voor advies.

Voor wie nog steeds hoopt Rammstein op allerhande festivals te zien deze zomer: dat komt er écht niet van. In maart begint de band met het mixen van het album, en dat alleen al zal zes tot acht weken duren, zo laat men weten. De band zullen we niet voor de herfst op een podium aantreffen, en pas in 2010 kunnen we weer op de festivals ‘lekker Duits doen’.

foto: Rammstein op Fields of Rock 2005 (Metalrage.com)

Lees ook:Ozzy eerst bekende act Fields Of Rock
Lees ook:Grote namen Fields Of Rock
Lees ook:AC/DC: Nederlands concert bevestigd
Lees ook:Rammstein na een terechte afwezigheid weer terug
Lees ook:Megadeth: nieuwe track en Fields Of Rock

Eén reactie op “Gaat Rammstein helemaal Hennie?

  1. frankem

    Jammerrrrrr! De laatste keer dat ik ze zag zetten ze de schaatsbaan op DOA half in brand…:)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.