Tool leeft weer

Het is niet langer classified: het heersschap Tool is officieel weer gereanimeerd en gaat touren. Door de V.S., maar toch. Het is goed om te lezen dat de band voor het eerst sinds begin vorig jaar weer samen komt, de lasers van stal haalt en samen met o.a. Jane’s Addiction en de Beastie Boys optreed op Lollapololzoelaza (of hoe je het ook schrijft, dat festival in Amerika dus) in augustus. Goed zo, en als jullie dat doen, reis dan meteen af naar Europa. Een nieuwe plaat hoeven we voorlopig nog niet van de heren te verwachten, trouwens. De band heeft zojuist een lange break achter de rug, en doet het voorlopig nog rustig aan. Tot die tijd een alles behalve nuchtere Maynard op het Reading Festival (editie 1942), gewoon omdat het oud is. Na de click!

Lees ook:Obsidian werkt aan nieuw album
Lees ook:Even kijken: Soilwork
Lees ook:Slipknot filmt nieuwe video (en HMH uitverkocht)
Lees ook:David Lee Roth weer op pad met Van Halen
Lees ook:Blind Myself en hun oog-zappende nieuwe clip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.