Als het zo moet vraagt Metal.blog Nijmegen wel ten huwelijk

Het is niet alleen de stad van wandelende tokkies en militairen. Het is ook de stad van grasvelden waar concerten en koloniale festivals met vreselijk domme namen neergekwakt worden. Nog meer is Nijmegen  de stad van van het Fortarock initiatief. Ook wel het beste wat de Nederlandse metalliefhebber in tijden is overkomen. Het metalavondje van poppodium heeft al een openlucht festival (goddomme hoe vet is dit), maar ook een terugkerend feest onder eigen dak tijdens de jaarlijkse 4-daagse braderie De Affaire. Ook wel: de nodige muzikale afleiding terwijl menig bejaarde een paar kilometer verder op met de wandelschoentjes in de lucht ligt uit te drogen. Dit jaar op zondag 19 juli met o.a. Gojira, de band die Metal.blog goed geld betaald om jullie wijs te maken hoe geniaal dat Franse gezelschap is. Zeer geniaal. Koop eens een Gojira album. Maar goed. Een diepe buiging voor de wandelstad. Laatst nog Burst en The Ocean programmeren, de mainstreamers blij maken met Metallica, het meest interessante Nederlandse festival tot nu toe plannen, nu dit weer. Nijmegen, Metal.blog vindt je leuk. *knielt*

Lees ook:Aan Nijmegen ligt het niet: Fortarock
Lees ook:Hellfest: geschuif in de line-up
Lees ook:Fortarock verfraait de line-up
Lees ook:Dit metalweekend 2/3: Dynamo Outdoor
Lees ook:Gojira is vetter dan de reet van Han Peekel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.