Yes! Bijna wintertijd!

Het schiet ook niet op met die zomers. Ja, leuk en aardig die zomer. De vrouwen schaars gekleed, het bier dat rijkelijk vloeit op menig grasveld, Wacken Open Air, allemaal geinig hoor. Maar wie echt een hart van staal bezig begint zo rond deze tijd langzaam te hunkeren naar de maanden met een ‘r’ in de naam. Dat is wanneer de meest truie headbangsessies plaatsvinden. Laten we eens kijken wat er allemaal bekend is geworden de laatste dagen. Om te beginnen heeft Speedfest in Eindhoven op 28 november weer eens een pracht line-up; eentje die traditie getrouw erg goed bediend wordt met namen als Death Angel, Karma To Burn en natuurlijk een optreden van de organisatoren zelf: Peter Pan Speedrock. Een kleine maand later – op 19 december om precies te zijn – in dezelfde stad kunnen we terecht bij een feestje met een degelijke affiche onder de noemer Eindhoven Metal Meeting. Bands als Entombed, Thyrfing, Deströyer 666, Nile, Grave en Merauder In diezelfde stad vinden we allemaal terug in de Effenaar. Net daarvoor (12 december) nog kan je in de Atak te Enschede terecht voor het verjaardagsfeestje van Enschede Headbangers Organisatie (EHBO) met onder andere (echo, echo) Nile, Grave, Krisiun en Dead Head. Genoteerd? Ok, dan mag je nu weer terug naar je BaCo en je strandstoel. Watje.

Lees ook:De tourwijziging van het jaar is nu al binnen.
Lees ook:Dit metalweekend 2/3: Dynamo Outdoor
Lees ook:Bang! Bang! Rammstein naar Nederland!
Lees ook:Death: leve de dood
Lees ook:Aan Nijmegen ligt het niet: Fortarock

Eén reactie op “Yes! Bijna wintertijd!

  1. slootsman

    Eindhoven metal meeting staat volgens hun my space op 19 dec. geplaatst,wat mij beter uit komt aangezien dat wel in het weekend valt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.