Het werd tijd! Eerste band Wacken 2010 bekend

Het moest potjandorie niet langer duren! Een dikke 48 uur na de laatste editie van Wacken Open Air is dan eindelijk de eerste band voor de aankomende editie (dat duurt nog letterlijk een jaar: 4-7 augustus 2010) bekend. En wel de zwarter-dan-zwarte heerschers Immortal, die in september een ijskoude plaat gaan afleveren waarvan Mahmoud Ahmadinejad nu al begint te watertanden. De Noren met die de beste press pics ooit in hun archief hebben zijn al een tijdje klaar met de opnames van dit schijfje getiteld ‘All Shall Fall’. 25 september komt ie uit om een einde te maken aan al die onnodige vrolijkheid en zonneschijn, veroorzaakt door een veel te lange, veel te mooie zomer.

Lees ook:Vitamine C-187
Lees ook:Livebeelden Nightwish
Lees ook:Officium Triste duikt archief in
Lees ook:Enslaved: nieuwe album een week voor release online
Lees ook:De positieve kant van verhuisellende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.