Sommige Slipknot fans zijn een beetje raar

Normaal staat hier altijd een plaatje naast, maar dat laat ik in dit geval om weloverwogen redenen achterwegen. Het is nauwelijks middag, je hebt nog niet geluncht en wat ik je wil laten zien is namelijk behoorlijk ranzig. Wees dus gewaarschuwd: dit is smerig. Als je een slechte maag hebt, klik je niet op "lees verder." Het gaat hier om de Slipknot launch party, een feestje dat Roadrunner Records in Amsterdam hield om ‘All Hope is Gone' voor het eerst aan de ‘echte fans' te laten horen. Maar ik stel je oprecht de vraag: wil je dit wel zien?

Oké, je moest perse zo nieuwsgierig zijn hè? Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb: klik.

Blijkbaar is dit het effect dat de nieuwe schijf op de 'echte fans' heeft. En ja, dat zijn echte maden. Geen macaroni of iets dergelijks. Na enige navraag bij een bevriende Roadrunner medewerker bleek overigens ook nog eens dat de ‘held' in kwestie hier niks mee kon winnen of bereiken. Hij wilde gewoon maden in zijn bek stouwen (Slipknot fans noemen zichzelf ‘maggots', mocht je het niet weten). Of zijn vriendin al een ander heeft en de ouders nog van hem houden weten we niet.

Meer (normale, gezellige) foto's van het naar verluid verder zeer prettig verlopen feestje in de FAME in Amsterdam zijn hier en hier te zien. De plaat werd goed ontvangen, maar ja wie een Slipknot fan in zijn vriendenkring heeft weet dat die band bij hun niks fout kan doen.

'All Hope is Gone' ligt dus nu in de winkels. Ik heb hem nog niet gehoord, maar zodra ik een oordeel heb lees je het hier. Hopelijk heeft het een minder heftig effect op ondergetekende dan deze knakker.

Lees ook:Alle hoop is toch niet verloren voor Slipknot
Lees ook:Britse Slipknot-fans boos op vliegtuigje
Lees ook:Slipknot filmt nieuwe video (en HMH uitverkocht)
Lees ook:Is alle hoop verloren voor Slipknot?
Lees ook:Stop met werken en kijk Living Colour

Eén reactie op “Sommige Slipknot fans zijn een beetje raar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.