Ronnie James Dio: “Bitches zitten helemaal niet aan mijn penis”

Genieten! Het management van Rainbow- Black Sabbath en Heaven & Hell zanger Ronnie James Dio windt zich op dit moment op over een Nederlands festival dat zo kleinschalig is dat zelfs de gemiddelde Hollander het niet kent. Wat wil het geval? Het lokale buurtfeest van Opmeer – ook wel ‘Zomerpop‘ – heeft als grote headliner Dio weten te strikken. Maar dan niet de rockband rond de gelijknamige metalzanger maar de momenteel zeer populaire rapperdeklepper uit Amsterdam. U weet wel. De man die ons denkwaardige teksten bracht als “sletjes daar, sletjes hier, doe mij een flesje bier” en natuurlijk “ik ben dom lomp en famous, bitches zitten aan mijn penis.”  Nu wil de hilariteit dat het management een OFFICIAL PRESS RELEASE heeft doen uitgaan om hun woede over deze naamsverwarring te ventileren.

“It has come to [our] attention that a band calling themselves DIO are advertised in Pollstar under Ronnie James Dio as playing Zomerpop festival in Netherlands on Sept 5/6. This is not Ronnie James Dio or anything to do with DIO. This is a trademark name. This is very misleading for the DIO fans.”

Alsof er straks drieduizend metalheads in Holy Diver t-shirts per abuis voor de hekken van Zomerpop staan. Ik vermoed dat het omgekeerde eerder het geval zal zijn wanneer Ronnie en zijn huurlingen op een regenachtige woensdag avond in Dokkum spelen.

Voor wie het verschil niet kent tussen Dio en Dio..

Dit is Dio:

en dit is Dio..

Lees ook:Hoe oud is Dio eigenlijk? Zó oud
Lees ook:Dio gaat weer touren, in afwachting van teleurgestelde bitches verblijven wij
Lees ook:Come on board, the Sweeds are expecting you
Lees ook:Raining reissues
Lees ook:Iommi, Dio, Butler en Ward weer samen

7 reacties op “Ronnie James Dio: “Bitches zitten helemaal niet aan mijn penis”

 1. ikkuh

  Bitches zitten aan mijn penis is van the opposites, niet van dio

    /   Beantwoorden  / 
  1. Carn

   ja, maar hij doet wel mee in dat nummer ;)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Alex Nasse

   Ik zal eens bij de redactie van Hiphopblog navragen aan wiens penis de desbetreffende bitches gezeten hebben, maar volgens mij is het toch echt Dio die deze poëtische regel rapt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. daniel

  dat ze maar rap hun naam veranderen.een beetje respekt voor een man die verdome all veel langer mee gaat dat dat raperke.all ei zo lang zal volhouden als ronny zou het mooi zijn.maar dat zal wel niet.ei is zelfs die naam niet waardieg ik zou zegen ronny vegt voor je recht en je naam laat hem niet besmueren door die raper.groetjes een oude rocker

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dee

  Je hebt dio en je hebt DIO. Wereld van verschil!!! Je hebt lef als je de naam van een grootheid in de metal durft te gebruiken!!! Er is maar 1 DIO en dat is Ronnie James Dio!!!!!
  Dank u!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Hij blijft nog steeds na jaren een goede strot houden!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.