Kerry King vindt Adam Dutkiewicz maar stom

Mijnheer King, klopt het dat jullie Killswitch Engage ooit van een van jullie tours geschopt hebben? “Dat is helaas nooit gelukt. Ik heb het wel geprobeerd. (..) Ik ben gewoon beledigd door de maloterigheid van hun gitarist. Hij steekt zijn voet constant in zijn mond en zegt stupid shit, zo’n freak hoort niet thuis op mijn podium. Ik heb destijds de stekker er uit getrokken tijdens die Jägermeister tour. Helaas lukte dat niet.”

Was getekend Kerry “het is dat ik een gitaar vast heb want anders zou ik mijn armen demonstratief vouwen zo metal ben ik” King. Zeg maar de meneer die Slipknot dan weer wel heel trui vindt. Ach gossie. Iemand heeft een aai over zijn bolletje nodig, dunkt mij. Een uitgelezen taak voor Adam D.!

Lees ook:Slayer is zo gewoon gebleven
Lees ook:Rob Trujillo over een tour met de Grote Vier: ‘We hebben het er over, ja”
Lees ook:King vs. Friedman
Lees ook:Te mooi om waar te zijn: Den Groten Vier samen op tour
Lees ook:Twee intieme avondjes met Slayer in Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.