Categorie: "Onzin"

Metal.Blog reactie van de maand

Omdat er – nog altijd – zoveel boeiends te melden valt uit de wereld van Metal is het tijd om een zeer speciale comment uit te lichten. Deze keer afkomstig van Ijssel Demon, vermoedelijk afkomstig uit ‘omgeving van de Ijssel’, al wijst zijn IP adres op Noord Holland. Maar goed. Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik een groot liefhebber ben van Poëzie. Geef mij een bundel van Charles Bukowski of Gerrit Komrij en ik ben een tevreden mens. Niet erg metal? Kijk dan eens naar het schitterende gedicht van onze Ijsselse vrind. Het is diep, het is beeldend, het is confronterend, het slaat compleet nergens op.  Zonde om dit meesterwerk te laten verdwijnen, tijd om het te vereeuwigen. Klik!

Clowntjes kijken met Ratemycorpsepaint

Rechts zie je een foto van Father Grimfag. Father Grimfag komt uit Korea en is iemand die waarschijnlijk geen flauw idee heeft dat hij op Ratemycorpsepaint.com staat. Heet waarschijnlijk ook John of Dennis, en woont vast in New Jersey. Op deze site vind je meer van dit soort gezellige jongens en meisjes, sommigen ook echt bestaand, die met hun mobieltje of webcam de meest grim en necro foto’s van zichzelf proberen te maken. Dat levert dit soort vrolijke taferelen op, en het biedt inzicht in het leven van de jongen die zijn haar niet mag laten groeien.  Geile wijven? Geen probleem. Poseren tussen een stel dode takken oogt Noors en levert derhalve bonuspunten op. Sommige leden zijn vermoedelijk zonder verf al heel eng, zelfs als ze een kerstboom dragen. Wat deze gast op die site doet is niet duidelijk. Voor ieder wat wils dus. Neem eens een kijkje en geniet van het feit dat al deze kids over 20 jaar een huis hebben, 2 kinderen (jongen, meisje), een hond en twee auto’s (één voor de boodschappen). En dan op de 40ste verjaardag komt die foto naarboven. Een must voor alle metalheads die dit soort bullshit niet serieus kunnen nemen.

Er bestaat een band die Anal Blasphemy heet.

Mijn dag is goed. Ik zeg: blind kopen en genieten van instant klassiekers als ‘Masturbation on Jehovah’s Altar’ en natuurlijk ‘Holy Scriptures Cleansing my Asshole’. Zie je de familiereünie van het enige bandlid genaamd Molestor Kadotus (hihi) al voor je?

‘Wat doe jij eigenlijk tegenwoordig, Jens?’

‘Jens speelt in een bandje’

‘Ik heb ook een platenlabel, Mama’

‘Oh! Wat leuk, hoe heet dat bandje?’

Enfin. Hier: een Myspace. Wat is dat toch, die anale fixatie van metalheads?

Trendwatcher zegt: 2009 wordt het jaar van de Metal Bitchfight

Hier uw metal trendwatcher. Elke dag checken wij hier bij Steel the Future Inc. het laatste nieuws op het gebied van Heavy Metal, en verbinden wij daar volstrekt onzinnige conclusies aan. Maar genoeg over ons, want wat voor jaar wordt 2009 op het gebied van zwaar staal? Om een kleine greep te doen: er komt geen Fields of Rock, Guns ‘n’ Roses gaat niet touren en Dave Mustaine blijft ons fascineren met zowel nietszeggende studio-updates, als interessante baardgroei. Verder blijkt de nieuwe vormgeving van Zware Metalen (een fris roze) een daverend succes, en krijgt Kutschurft een wereldwijde distributie deal bij Sony Records. Maar! Dé trend voor 2009 is de Metal Bitchfight, waarin bandleden elkaar door middel van blogs, interviews en persberichten afzeiken. Het fenomeen is al zo oud als het internet (oud dus), al zien we het de komende 11 maanden pas echt tot bloei komen. Naast King Ov Hell (is mijn band!) versus Gaahl (is mijn band!) – ookwel Gorgoroth versus Gorgoroth – ontstond er enige tijd terug een verse vete met Kisser versus Cavalera. Let op: hier gaan we flink van genieten de komende maanden.

Misschien houdt Vinnie Paul iets te veel van E-Bay

En we hebben hem! Het meest overbodige stukje rockster memorabelia ooit! Ex-Pantera en Damage Plan drummer en tegenwoordig naast Hellyeah-trommelaar toch vooral ‘broer van wijlen Dimebag Darrel’ Vinnie Paul heeft iets unieks aangeboden op E-bay. En wel het bewijs dat ‘uniek’ zeer relatief is: zijn eerste mobiele telefoon. Let wel: het prehistorische apparaat werd hem gegeven door zijn dode broer. En hij signeert hem nog ook. Ben jij ook een loser, bied dan hoger dan het meest recente bod van 400 dollar, en hij is misschien van jou.