De nieuwe Rammstein bevat een akoestische ballad. Wasser brennt!

De bevoorrechte knapen van de Britse Metalhammer hebben hem al gehoord: de nieuwe Rammstein schijf. En wat daar nieuws aan is? Wel, het volgende: “Franstalige zang, een nummer dat als Depeche Mode klinkt en een akoestische song met als hook een fluitende Til Lindeman.” Wat de vuk? Nu heb ik afgelopen zondag enige plaatsvervangende schaamte gevoeld toen Dexter Holland een PET-fles tegen op zijn kop zag landen toen hij een bloedserieus bedoelde Coldplayesque ballad uitkotste, maar dit slaat alles. Rammstein en fluiten? Frans zingen is voor de band niks nieuws, evenals het begrip ‘ouch, een ballad’, maar een vrolijk fluitdeuntje? Dat gaat te ver. In andere woorden: ik ben nieuwsgieriger naar de nieuwe Rammstein dan ooit tevoren. Lees hier verder op de Metalhammer site. Oh ja, oud nieuws als aanhangsel: de verse track ‘Liebe Ist Für Alle Da’ is enige tijd geleden gelekt en klinkt zowaar niet als de voorgaande 142 Rammstein tracks. Prima. Als je hem nog niet gehoord hebt, doe je ding. Ik weet verder van niets.

Lees ook:Sommige Slipknot fans zijn een beetje raar
Lees ook:Rob Trujillo over een tour met de Grote Vier: ‘We hebben het er over, ja”
Lees ook:Gaat Rammstein helemaal Hennie?
Lees ook:Rammstein na een terechte afwezigheid weer terug
Lees ook:Fuckshovel: één dikzak, negen blikken ravioli

2 reacties op “De nieuwe Rammstein bevat een akoestische ballad. Wasser brennt!

 1. Sander

  wow
  t nieuwe album gaat goed worden (hoop ik)
  Liebe ist für alle da geeft me goede moed, er zijn nep versies op internet maar de echte is te gek

    /   Beantwoorden  / 
 2. Heathen

  Vind ‘m niet super, typisch een singletrack. Maar goed, de eerste reviews van de cd zijn zeer positief, dus ik wacht gespannen af…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.