Twee intieme avondjes met Slayer in Tilburg

Over Slayer gesproken, u heeft het natuurlijk al lang gezien: Slayer doet voor het eerst in lange tijd  een reeks zalen aan waar het zowaar mogelijk is om de band daadwerkelijk te zien. Een intieme tour dus, met in Nederland een tweetal shows in de 013.

Hoewel zo’n knusse setting smeekt om een unplugged versie (het idee van Kerry King op een kruk met een sigaret in zijn mondhoek alleen al maakt dit ideaal) zal het weer ouderwets hersenen inslaan worden, deze keer om de benauwde vlakke vloer van het Tilburgse muziekcentrum. Klinkt als een unieke gelegenheid, en dat is het ook.

30 november en 1 december bent u welkom. Als u kaartjes kan krijgen natuurlijk want het zal dringen worden op de ticketmaster site komende zaterdag.

En nu we toch aan het sleeën zijn: Hier, hier en hier wat artwork van de nije Slayer schijf ‘World Painted Blood’. 3 november bij de betere dealer.

Lees ook:Slayer geeft kadotjes weg in Amsterdam
Lees ook:Enslaved: nieuwe album een week voor release online
Lees ook:Het gaat niet zo lekker met Phil Demmel
Lees ook:Nie na Slayer? Heidenfest
Lees ook:Vraag uit het toelatingsexamen van de ‘true metal klup’

Eén reactie op “Twee intieme avondjes met Slayer in Tilburg

  1. silver price

    World Painted Blood is van dezelfde kwaliteit als Raining Blood. De intro kent gelijkenissen, de opbouw, de sound, eigenlijk alles gewoon. Dit is toch overduidelijk één van de knallers van dit album. Mosh er met je vrienden maar lekker op los, of natuurlijk in het echt op 30 november te Tilburg.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.