Rob Trujillo over een tour met de Grote Vier: ‘We hebben het er over, ja”

De tour waarvan iedereen zegt “ja, natuurlijk..” lijkt stukje bij beetje waarschijnlijker te worden. Eerder sprak Kerry King al met de Britse Metalhammer over de mogelijkheid van de Thrash droom-package Metallica, Megadeth, Slayer en Anthrax. Mijn onmiddelijke reactie was: daar gaat Dave Mustaine nooit akkoord mee. Maar toch zit er enige kern van waarheid in, zo laat Metallica’s hurkfanaat Rob Trujillo weten: “Het lijkt mij te gek. We hebben verschillende gesprekken gehad hierover. Ik ben bevriend met (Slayer’s) Kerry King en het onderwerp kwam een paar maanden geleden ter sprake tijdens een etentje.” En over Dave Mustain: “Het lijkt me geweldig als Metallica het podium deelt met zijn band.” Tevens laat Trujillo zijn licht schijnen over mijn grote zorg, namelijk dat Mustain never nooit niet in de schaduw van Metallica wil staan, laat staan een hele tour lang: “Ik denk niet dat het een probleem is. Eerder zie ik problemen tussen Megadeth en Slayer.” Oh… Als dat het enige probleem is. Wie weet? Wat mij betreft is het gerucht opgeschoven van een 1% naar een 10% waarschijnlijkheid. En dan is het nog maar te bezien dat het zich buiten de V.S. zou plaatsvinden. Hoe dan ook: een legendarisch Metal moment zit er dus misschien écht aan te komen. Lees hier het gehele interview met Trujillo.

Lees ook:Te mooi om waar te zijn: Den Groten Vier samen op tour
Lees ook:Kerry King vindt Adam Dutkiewicz maar stom
Lees ook:King vs. Friedman
Lees ook:Twee intieme avondjes met Slayer in Tilburg
Lees ook:Daffy & Dave

2 reacties op “Rob Trujillo over een tour met de Grote Vier: ‘We hebben het er over, ja”

  1. silver price

    Iemand op de hoogte dat dit beeldmateriaal bestaat? Voor mij is het nieuw, en het bezorgde een dieprood uitslaande ‘wtf meter’. Met dank aan het heiligdom Metalsucks.net . Dit is een live clip met de leden van Dream Theater samen met Napalm Death schreeuwlelijk Barney “de blaffende Brit” Greenway op zang. Da’s al vergezocht, lijkt mij. Tel daar bij op dat het de Metallica klassieker ‘Damage Inc.’ betreft en ik ben het even kwijt. Verder geen woorden aan vuil maken.

      /   Beantwoorden  / 
  2. corporation offshore

    Iemand op de hoogte dat dit beeldmateriaal bestaat? Voor mij is het nieuw, en het bezorgde een dieprood uitslaande ‘wtf meter’. Met dank aan het heiligdom Metalsucks.net . Dit is een live clip met de leden van Dream Theater samen met Napalm Death schreeuwlelijk Barney “de blaffende Brit” Greenway op zang. Da’s al vergezocht, lijkt mij. Tel daar bij op dat het de Metallica klassieker ‘Damage Inc.’ betreft en ik ben het even kwijt. Verder geen woorden aan vuil maken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.