Dubbelpret in het Klokgebouw met korting: Speedfest & Persistence Tour

Hijs fijn, die deal van Peter Pan en zijn speedvrienden. Met een aantrekkelijke korting twee dagen hossen en rossen in het Eindhovense Klokgebouw (nabij station Beukenlaan). Voor 35 euro kan je naar zowel Speedfest (28 november) als de tour zonder rugzak, oftwel de Persistence Tour (de 29e). Trouwens, Speedfest heeft weer een mooie line-up. ‘t is een van die leukere Nederlandse feestjes die – zoals bijvoorbeeld Roadburn – precies weet wat de bezoeker wil en hoe je dat moet organiseren. In dit geval: een sterke line-up in de vorm van o.a. Death Angel, G.B.H., Karma To Burn (!!), New Bomb Turks, U.S. Bombs, Valient Thorr en uiteraard Peter Pan Speedrock. Plus natuurlijk de betere opgepoetste hotrods als decor en het uitstekende Paaspop catering om een bodem te leggen. Persoonlijk vind ik de line-up van Persistense Tour stukken minder boeiend met (weer eens) Agnostic Front, Biohazard en je raad het al: Ignite, maar dat zal mijn desinteresse in hardcore wel zijn. Je kan natuurlijk ook gewoon één van de twee kiezen, dan ben je 25 euro kwijt per avond. Voorverkoop begint morgen op de website.

Lees ook:Entombed naar Speedfest: gemoedelijkheid bijna ondragelijk
Lees ook:Aan Nijmegen ligt het niet: Fortarock
Lees ook:Phil Demmel (Machine Head) stort in tijdens optreden
Lees ook:Yes! Bijna wintertijd!
Lees ook:Bier is voorlopig nog headliner op Wacken 2009

Eén reactie op “Dubbelpret in het Klokgebouw met korting: Speedfest & Persistence Tour

  1. Niamen

    Idd ik kies er maar een (en laat dat nou net dat hardcore feestje zijn) grijns

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.