Het gaat niet zo lekker met Phil Demmel

Het is helaas niet de eerste keer dat we het moeten melden maar: Machine Head gitarist Phil Demmel is ingestort tijdens een optreden. Dit keer tijdens de Finse editie van het Sonisphere festival. Demmel – die lijdt aan een zeldzame hartafwijking die onverwacht de bloedtoevoer naar de hersenen verminderd, met flauwvallen als gevolg – toont zich vlak na het ongelukkige moment afgelopen weekend meteen het tegenovergestelde van een rockster en biedt zijn fans excuses (!) aan: “Ik heb het gevoel dat ik de fans hun laatste nummer heb afgenomen.” Zucht. Nou oké dan, Phil. Voor deze keer vergeven we het je. En wensen we je meteen toe dat dit je nooit meer hoeft te overkomen.

De ziekte wordt trouwens als relatief ongevaarlijk beschouwd door de doktoren van Demmel. Zolang je niet in gevaarlijke situaties begeeft waarin je jezelf gevaarlijk kunt verwonden tijdens het flauwvallen is het een ziekte waar mee te leven is. Maar ja. Laat zijn beroep nou net bestaan uit het gitaar spelen op een podium van 3 meter hoog.. Iets aan dit verhaal riekt er naar dat we hier helaas vaker van zullen horen..

Lees ook:Di’Anno tekent petitie niet
Lees ook:Geen reünie Soundgarden op korte termijn
Lees ook:Kerry King vindt Adam Dutkiewicz maar stom
Lees ook:Deicide cancelt Canadese tour
Lees ook:Unleashed op pad met Belphegor

Eén reactie op “Het gaat niet zo lekker met Phil Demmel

  1. 17

    Erg lullig dit voor hem en de band.
    Al is sterven op het podium natuurlijk wel een mooie dood.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.