Metal Travelguide . com

Vakantietje geboekt in Italië, maar je wilt niet drie weken zonder heavy livemuziek? Check dan op The Metal Travelguide wat er op het gebied van metal te beleven valt. Bij velen zal hij al bekend zijn, maar deze site mag best wat extra aandacht krijgen.

Door de jaren heen hebben de makers (met behulp van bezoekers) informatie over metallocaties in de hele wereld verzameld. Van kroegen tot concertzalen en sinds een tijdje ook wat platenzaken. In totaal staan er 1500 metal en rock gelegenheden op. Verdeeld over bijna 90 landen.

Grote kans dus dat er ook wat tussen staat over jouw vakantiebestemming. Geen verplichte bezoekjes aan slappe disco’s meer dus, maar regelrecht naar die metaltent die eerder moeilijk te vinden was (de beste kroegen zitten onder de grond, toch?).

De site geeft een helder overzicht waarbij je van globaal niveau kunt inzoomen naar regio’s en steden. De meeste locaties zijn voorzien van kort commentaar over muziekstijl, al dan niet de mogelijkheid tot livemuziek en contactinformatie. Erg handig. Het overzicht met outdoor- en meerdaagse festivals over de hele wereld is ook erg interessant.

Binnenkort maar eens naar Windhoek in Namibië, want die Blitzkrieg Bunker Bar klinkt wel goed!

Lees ook:Nee, maar Mojo’s nieuwe systeem is verder te gek, gaaf en super wow
Lees ook:Zin om een nieuw Mastodon nummer te horen in c-kwaliteit?
Lees ook:Mp3 terreur: Mötley Crüe
Lees ook:Dream Theater naar Graspop
Lees ook:Nieuwe ‘Metal Marktplaats’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.