Nu.nl Metal: Britse seriemoordenaar

Nu.nl Metal: De beste metalsongs naar aanleiding van een nieuwsbericht.

Vandaag laten we ons inspireren door de Jack The Ripper van de 21ste eeuw, de door de media tot The Ipswich Ripper gedoopte Engelse seriemoordenaar die afgelopen tijd actief was.

Uit het nieuws:

Britse politie houdt mogelijke seriemoordenaar aan

IPSWICH – De Britse politie heeft maandag een 37-jarige man aangehouden op verdenking van de moord op vijf prostituees in de Engelse havenplaats Ipswich.

Gull noemde de naam van de verdachte niet, maar de Britse media wezen onmiddellijk naar de 37-jarige Tom Stephens, die in een supermarkt werkt.

Wurging

De moorden vonden plaats in slechts elf dagen tijd. De slachtoffers werden ontkleed gevonden, met niet meer dan hun sierraden op hun lichaam. Twee van de slachtoffers kwamen door wurging om het leven, van de andere vrouwen is nog altijd niet duidelijk hoe ze werden vermoord.  Ze vertoonden geen tekenen van een worsteling, waardoor de politie onderzoekt of ze eerst zijn verdoofd. Een van de vrouwen was zwanger. meer.

 Tellen we vijf prostituees en een seriemoordenaar bij elkaar op dan komen we al gauw uit bij Macabre. Deze murder metal specialisten zijn mateloos gefascineerd (of moet ik zeggen geobsedeerd?) door alles wat met seriemoordenaars te maken heeft. Dit resulteerde in albums vol met kinderlijk eenvoudige vertellingen over ondenkbare moorden. Halen we de tijd van het jaar er ook nog even bij, dan komen we uit bij het liedje Hollidays Of Horror. Het nummer is hier te beluisteren. Een fijn verhaaltje voor het slapen gaan!

Lees ook:Boel verse Sjonnie Sfeer namen (Britse editie)
Lees ook:Nu.nl Metal: Abortus en euthanasie
Lees ook:Iron Maiden @ Idols
Lees ook:Youmosh Friday: Trivium, Rage Against the Machine, Metallica
Lees ook:Stomme reünie-geruchten die toch niet waar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.