Super Mario Mastodon

Mastodon heeft een old school computerspelletje online gezet om het nieuwe album Blood Mountain extra onder de aandacht te brengen. Helemaal retro, dus helemaal hip deze gasten. Door diamanten te verzamelen krijg je toegang tot het magische Blood Mountain. Het spelletje is hier te vinden.

Om het spelletje wat spannender te maken kun je speciale cheatcodes verzamelen. Deze zijn te vinden op flyers die – naar verwachting voornamelijk in Amerika – uitgedeeld worden. Waarschijnlijk gewoon een kwestie van tijd voordat ze van internet te plukken zijn.

Bands zijn sinds jaar en dag natuurlijk al online aanwezig. Audio, video alles hoort erbij. Games beginnen ook steeds meer voor te komen op bandsites. Vooral games die sterk doen denken aan de goede oude tijd – toen de hoofdrolspeler nog een simpel blokje was. Nostalgie ten top dus. Computergames lijken sowieso steeds meer rock n’ roll te worden. Wilde lanparties, supergamers die leven als rocksterren, je hoort het steeds meer. Tijd voor wat onstage gaming, tijdens optredens?

Een tijdje terug was Mastodon trouwens te gast in de late night show van Conan O’Brien. De opnames hiervan zijn hier te vinden.

Lees ook:Scott Kelly (Neurosis) met Mastodon op herhaling
Lees ook:Breng jij All That Remains naar hun volgende gig?
Lees ook:Mp3 terreur: Blood Duster
Lees ook:Boodschappenlijstje voor beginners
Lees ook:Zin om een nieuw Mastodon nummer te horen in c-kwaliteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.