Fabchannel: scherp en heavy

De online concertzender Fabchannel biedt zijn beelden voortaan gratis aan voor sites of desktops. Dat schrijft nu.nl. Net als bij YouTube zijn de beelden nu dus door derden aan te bieden. Fabchannel toont optredens die plaatsvonden in Paradiso en de Melkweg.

Het idee erachter is dat het online concertarchief zo op veel meer plaatsen beschikbaar wordt dan nu het geval is. Dit gaat met de zogenoemde Fabplayer. De Fabplayer is volgens Justin Kniest van Fabchannel het product van de jarenlange samenwerking met de platenmaatschappijen, podia, promoters, artiesten en gebruikers.

Maar is dat ook interessant voor liefhebbers van heavy muziek? Jazeker. Zo staan er optredens van Dimmu Borgir, Nemesea, Trivium en The Gathering in het archief. In de loop der tijd zullen er vast nog meer heftige optredens bij komen.

Het fijne aan Fabchannel is de goede kwaliteit van video en audio. Zelf heeft de site het over superieure, schermvullende videokwaliteit´. Handig ook is de mogelijkheid om zelf een playlist samen te stellen uit nummers die op de site staan.

Een site om in de gaten te houden dus. Uiteraard houden wij hem ook voor je in de gaten, zodat hier de beste metal optredens zijn te streamen.

Lees ook:Officium Triste duikt archief in
Lees ook:De biet was vol en de mojo stuk in Amsterdam
Lees ook:Lamb Of God live @ Download (video)
Lees ook:Nieuwe clip Machine Head
Lees ook:Iron Maiden onbeveiligd in de aanbieding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.