Distributie Nuclear Blast naar PIAS

Het Nederlandse PIAS gaat vanaf begin volgend jaar de distributie in de Benelux verzorgen voor het mighty Nuclear Blast. Dat laat Muziek en Beeld ons weten.

Door de jaren heen heeft Nuclear Blast al geweldige metal-, industrial- en punkreleases uitgebracht. Tegenwoordig staan onder andere populaire metalacts als Dimmu Borgir, In Flames en Nightwish op het label.

Holger Tiefenbach, head wholesales van Nuclear Blast, ziet het aankomende jaar als een succes tegemoet: "We willen van 2007 ons beste jaar ooit maken. Daarvoor hebben we een sterke partner nodig. Door de goede structuur van PIAS in de Benelux en Frankrijk was de beslissing makkelijk."

Belangrijke releases van het label zijn volgend jaar nieuwe albums van Dimmu Borgir, Anthrax en Nightwish. Tot 1 januari wordt Nuclear Blast in Nederland nog gedistribueerd door Suburban.

Lees ook:After Forever naar Nuclear Blast
Lees ook:Nieuwe Dimmu Borgir in zijn geheel te streamen
Lees ook:Nuclear Blast Allstars – Out Of The Dark
Lees ook:Band zoekt naam
Lees ook:Eerste clip nieuwe Dimmu Borgir online

3 reacties op “Distributie Nuclear Blast naar PIAS

  1. Jayms

    Hopelijk drukken ze de prijs dan ook een beetje.

      /   Beantwoorden  / 
  2. John

    Prijs drukken, was het maar waar, winkeliers gaan het nu nog duurder inkopen en kunnen de hogere inkoopsprijs wel of niet doorberekenen.
    Metal for the millions…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Niles

    Tja, cd’tjes zijn er niet goedkoper op geworden idd. Platenzaken kunnen zich wel onderscheiden door de winstmarge laag te houden. Dat verschil merk je wel. Kijk maar eens naar de cd-tjes bij V&D…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.