Vriend Marilyn Manson heeft nieuws

Net binnen gekregen van Albert Verlinden: Marilyn Manson is in strijd over de voogdij van ‘zijn’ huisdieren. Manson ligt momenteel in scheiding met zijn vrouw (en excentrieke danseres) Dita Von Teese. Naast een vermoedelijk drankprobleem heeft Manson ook moeite om de voogdij over de huisdieren van het stel te krijgen. Dat vertelt een vriend van het koppel.

We moeten het bericht wel even nuanceren, want niet alle dieren blijken even belangrijk. "They are fighting over custody of the cats — not so much the dogs”, vertelt de bron. Best belangrijk om te weten toch?

Maar waarom dit bericht dan toch hier plaatsen? Dat kun je je afvragen. Hou het op pure verbazing over het feit dat futiliteiten uit het leven van (te) grote artiesten nog steeds opgeblazen worden tot nieuws. Hoewel de gein wel af is van real life soaps, leveren beelden van Ozzy Osbourne in gevecht met een gigantische afstandsbediening nog wel leuke beelden op (vooral omdat de afstandsbediening won), maar geschreven werkt dit soort onzin niet.

Toch lijken er genoeg mensen op irrelevante informatie zoals deze over Manson te zitten te wachten. Lekker sensationeel. En dan graag in de beste VH1 traditie vertelt door een buitenstaander en niet door de betrokkene zelf. Wellicht is het leuk om eens een gesprekje aan te knopen met de slijter van James Hetfield, de succesloze diëtist van Dino Cazares, of de kapper van Jan Chris de Koeijer…

Lees ook:R&B zanger in de studio met Marilyn Manson?!
Lees ook:Marilyn Manson grijpt terug naar zijn gloriedagen
Lees ook:Strapping Young Factory
Lees ook:Daffy & Dave
Lees ook:Melvins in een kinderprogramma (die zag je niet aankomen)

2 reacties op “Vriend Marilyn Manson heeft nieuws

  1. Paulus

    Die gozer is zo populair geworden dat mensen dit soort shit vast boeiend vinden…

      /   Beantwoorden  / 
  2. missdeath

    marilyn manson is geen shit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.