Metallica bezig met nieuw ‘meesterwerk’

Zoals wellicht bekend is Metallica de studio ingedoken om aan een nieuw album te werken. Er is nog weinig bekend over het hoe en wat van de aankomende plaat, maar het zal vast niet lang duren voordat het een en ander uitlekt. Enkele foto’s van de three horsemen en Rob Trujilo zijn al het web opgeslingerd.

Drummer annex pr-medewerker Lars Ulrich liet onlangs aan Revolver magazine weten dat de dagen van haat en nijd binnen de band over zijn. “We're kind of past that phase. Everybody gets along now. These days, it's fun going down to the studio — it's actually something I look forward to instead of dreading it. And I think that's a reflection of how far we've come”, aldus Ulrich.

Over de muziek laat Ulrich dus nog niets weten en dat is maar goed ook. Bij de vooraankoniging van de vorige miskleun (St. Anger) trok hij namelijk een vergelijking met Meshuggah. Nou, die verwachting is in ieder geval niet ingeboet. Dat maakt het stiekem toch wel spannend wat ze dit keer over de plaat gaan zeggen.


 

Lees ook:Obituary laat van zich horen
Lees ook:Metallica niet meer bang voor het “internet ding”
Lees ook:Lars Ulrich’s grote belofte?
Lees ook:De End begint
Lees ook:Noteer maar alvast: meest geschifte release van 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.