Hellfest: geschuif in de line-up

Het Franse Hellfest – 19-21 juni – is berucht om zijn vreselijke organisatie. De verhalen over een tekort aan plees, gejatte eigendommen en muffe Franse Crusts zijn niet van de lucht, en het mailcontact met de organisatie betreffende perspassen (waar je overigens voor moet betalen, en dat is niet meer dan terecht in dit tijdperk van accreditatie-fetisjisme) is ook veelbelovend: ‘ja, je kan verslag doen op het festival. we hebben wel internet, op ongeveer tien computers (ongeveer?!) en nee, je kan je spullen nergens opbergen’ In andere woorden: we moeten maar eens naar Clisson om het van dichtbij mee te maken. Al is het maar voor de geniale line-up (headliners daargelaten) met underground krakers als Gojira, High on Fire, Eyehategod, KMFDM, Pig Destroyer, Electric Wizzard, engazomaardoor, zeg maar: de smaakmakeritus die Graspop dit jaar een beetje ontbeert. Dan nog even iets met nieuwswaarde of zo: Nachtmystium komt niet (zanger heeft zijn poot gebroken), Edguy blijft ook thuis (logistieke issues) en Slapshot gaat simpelweg nog niet touren. Vervangers? Karma to Burn en St Vitus. Oui, bitches. Hellfest heeft hem: de vetste line-up in Europa. Voor het betere kwijlwerk, click even hier.

Lees ook:Hellfest: je zou toch bijna van Frankrijk gaan houden
Lees ook:Eerste namen Arrow
Lees ook:Down: nieuwe plaat in 2010
Lees ook:Omdat Sacred Reich komt: The American Way
Lees ook:Marilyn Manson naar Graspop. Yay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.