Collector’s item dat eventjes leuk is: Arnie-metal

Zoals iedere Nederlander wel iemand in zijn vriendenkring heeft die Marc Marie Huijbrechts na kan doen, zo is Amerika gevuld met Arnold Schwarzenegger-imitators. Dat laatste heeft er afgelopen zomer toe geleid dat er een cd op de markt kwam die het nu al tijden goed doet op diverse fora en op msn: een volledige langspeler met alleen maar odes aan Arnie en zijn films. De titel: "Total Brutal"  (beeld je in dat de ‘Govenator' dit uitspreekt en je vind het meteen briljant), en de band heet Austrian Death Machine. Het resultaat is zowaar een paar duizend keer over de toonbank gegaan, een optreden staat op de plank, en nu is er zelfs een clip. Dit kan alleen in Amerika.

‘Austrian Death Machine' is trouwens gewoon Tim Lambesis van As I Lay Dying. De muziek is van een onbeschrijflijke clichématigheid, en dat is dan precies ook de bedoeling.

Clipje:

Echt zo'n cd die je één keer zelf luistert, vervolgens één keer met je vrienden, dat stemmetje nog een tijdje in de kroeg nadoet (zelfs die Marc Marie imitator zal overstag gaan) en daarna in de kast zet als ‘obscuur collector's item', wat pas over een paar jaar weer grappig is als iedereen deze metalen voetnoot vergeten is. Get to tha choppah!

Austrian Death Machine op Myspace

Lees ook:Give me that guitah, you girly mahn!
Lees ook:Gerucht: Marc Rizzo (Soulfly) IS een gitaar
Lees ook:Cannibal Corpse video: Injectienaald in penis: check.
Lees ook:Metallica: Machine Head, Mastodon, Lamb of God support acts
Lees ook:Youmosh Friday: Trivium, Rage Against the Machine, Metallica

0 reacties op “Collector’s item dat eventjes leuk is: Arnie-metal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.