Oh, dus dit is de oorspronkelijke zanger van Iron Maiden

Hier is iets wat een kleine glimlach tevoorschijn kan toveren. De man hier rechts is ‘de originele zanger van Iron Maiden’. Ja, een paar maanden in de jaren ’70 dan hè. Hij heet Paul Mario Day en heeft in tegenstelling tot sommige andere ‘originele zangers van Iron Maiden’ een gezellige kop. Zie hem glunderen. Waarom is hij in het nieuws? Dat is hij ook niet natuurlijk. Of ja, hij is één of ander bandje begonnen. En waarom ook niet op je 53e toch? ‘Keep on rocking in the free world’ blijft een ferm credo. Je zou denken: “leuk, Paul Mario Day, en geniet er van! Geef die bruiloften en partijen de kontschoppij die ze verdienen!” Maar dan kijk je naar die foto em zie je dat hij een Iron Maiden shirt aan heeft en ineens krijgt het geheel iets heel sneus. Vooral als je beseft dat Day’s korte aandeel in Maiden slechts vereeuwigd is in één lullig citaatje op de Early Days DVD. Waarin te horen is dat hij uit de band werd gemieterd omdat hij te weinig ‘on stage charisma’ had. Gut. Hier een linkje naar zijn website. Asjeblieft, Paul Mario Day. Omdat het komkommertijd is in metalland. En Paul Di’Anno al weer een paar weken niet heeft lopen jammeren.

Lees ook:Paul Di’Anno moet nou echt eens ophouden
Lees ook:Anthrax fans willen Di’Anno als zanger
Lees ook:Trivium – Shogun voor te proeven
Lees ook:Kleuters in Baskenland kiezen voor Eddie
Lees ook:Hoe oud is Dio eigenlijk? Zó oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.