Midlife-gast zet prestatie neer in het universum van ‘nou en lul’

Vul jij nog steeds je dagen met het spelen van World of Warcraft? Spaar je theezakjes uit allerlei bijzondere uithoeken van de wereld? Ben je er van overtuigd dat je een 'leuke meid hebt ontmoet op relatieplanet'; afgaande op een foto van een blonde fitness babe in een bikini? Ben je al 25 jaar ogenschijnlijk gelukkig getrouwd, maar trek je je stiekem af bij het zien van nieuwe foto's van Hans van Baalen in Elsevier? Ben je bang dat mensen je hier om zullen pesten als ze het zouden weten? Kop op, maak je niet dik: je bent in ieder geval niet die gast op de foto rechts.

Vandaag is namelijk de dag dat de gast in kwestie (genaamd Jim Bartek) 145-dagen op rij het laatste Judas Priest album 'Nostradamus' luistert. Dat komt – zo rekent Blabbermouth uit - neer op zo'n 250 uur of anderhalve week van zijn leven puur besteed aan het luisteren van het veel te langdradige maar verder best aardige conceptalbum over de man in zijn strakke groene broek. Onlangs stelde iedereen in de directe omgeving van Jim hem de prangende vraag: "nou en?"

Nog interessanter is waarom dit überhaupt nieuws is. Is het natuurlijk ook niet, maar het is aanleiding om weer eens een setje Priest video's te posten (blijven toch mijn favoriete staal bejaarden) en de keelpijn die heerst in huize Nasse te vergeten. 'Hell Bent for Strepsils', zeg maar.

 

Priest komt zoals al eerder vermeld  in maart naar Amsterdam met een eigen 'Feast', samen met Megadeth en Testament.

Lees ook:Striemend: Iwrestledabearonce geeft voorproefje van schuimbeksessie
Lees ook:Zeg je afspraken af: extra concert Melvins vanavond
Lees ook:Rob Halford brengt een kerstalbum uit. WAT!?
Lees ook:Omdat je er niet bij bent; Blind Sight
Lees ook:Clowntjes kijken met Ratemycorpsepaint

0 reacties op “Midlife-gast zet prestatie neer in het universum van ‘nou en lul’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.