Nu.nl Metal: Headbangende slangen

Nu.nl Metal: De beste metalsongs naar aanleiding van een nieuwsbericht.

Slangen: gemeen, gevaarlijk en natuurlijk helemaal metal. Dat laatste blijkt wel weer, want Chinese onderzoekers hebben een nieuwe ontdekking gedaan.

Uit het nieuws:

Headbangende slangen voorspellen aardbeving

PEKING – China heeft een voorspellingssysteem voor aardbevingen ontwikkeld dat zich baseert op het gedrag van slangen.

Volgens de staatskrant China Daily hebben aardbevingsdeskundigen in Nanning het systeem gemaakt en daarmee natuurlijk instincten gecombineerd met moderne technieken.

Medewerkers van het seismologisch instituut in Nanning houden via camera's en internet de reptielen op slangenboerderijen in de gaten.

Ontsnappen

"Als een aardbeving zich gaat voordoen, gaan ze van hun nest, zelfs in de winter. En als het een grote aardbeving zal zijn, werpen ze zichzelf tegen de muren in een poging om te ontsnappen", zei de directeur van het bureau. Meer.

Zo zie je maar weer dat de gewoonte om tegen elkaar aan te springen naar aanleiding van heftige trillingen compleet natuurlijk is. Hoeven we ons daar niet meer druk om te maken in de volgende pit. En nee, dat leidt ons niet naar Slash’ Snakepit, dat leidt ons naar Zimmers Hole’s ode aan de ballenknijper-metal: Re-Anaconda.

Een stevige stamper waar het hoofd vanzelf begint te knikken en waardoor je uiteindelijk heftig pogoënd met het interieur een indoor aardbeving veroorzaakt. ‘Ride the snake… no escape!’ Het nummer vind je hier.

Lees ook:Metal aan het front
Lees ook:Een metalen samenwerking die je niet zag aankomen
Lees ook:Dan Nelson de laan uit bij Anthrax wegens ‘chemietekort’
Lees ook:Zomaar een gerucht: AC/DC op de zomerfestivals
Lees ook:Franse platenzaak lekt ‘Death Magnetic’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.