Lelijke meisjes kunnen niet zingen

Dames gothic zangeressen der Nederlanden spitst uw oren. Tristania zoekt nieuw frontpoppetje. Zangeres Vibeke Stene heeft ‘haar’ band Tristania verlaten. Dit heeft de Noorse gothic metalband, die vorige maand net een nieuwe plaat uitbracht, laten weten middels dit bericht:

"Tristania is sorry to announce that (vocalist) Vibeke (Stene) has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future.

Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album."

Geïnteresseerden kunnen een demo opsturen. Echter niet zonder recente foto erbij. Het oog wil immers ook wat. Stuur het naar:

Tristania
Askeladdveien 12
N-4019 Stavanger
Norway

Dat bewijst maar weer eens dat lelijke meisjes niet kunnen zingen. Niet in Tristania in ieder geval.

Lees ook:Videoverslag Catamenia
Lees ook:Sirenia – Nine Destinies And A Downfall
Lees ook:Roadburn: in no time stijf, hard en ontzettend uitverkocht
Lees ook:La Ventura: Hollandse nieuwe
Lees ook:Candlemass op zoek naar zanger

6 reacties op “Lelijke meisjes kunnen niet zingen

  1. Juan

    nou ik weet niet wie je denkt dat je bent om een zangeres van top niveau zo te beledigen, maar ik ben wel benieuwd naar jou zangkunsten, mensen die andere afkraken spreken namelijk altijd uit pure onzekerheid.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Niels

    Hee Guan, ik weet dat het met Internet Explorer lastig is om tussen de regels door te lezen, maar doe je best*!

    * Oke, omdat jij het bent: Tristania zoekt duidelijk een lekkere zangeres. Die natuurlijk ook moet kunnen zingen, maar als het alleen om zangkunsten zou gaan, dan was een foto bij de eerste brief niet nodig geweest. Maar ik snap ze ook wel. De concurrentie is groot en lekkere wijven verkopen nou eenmaal beter.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Juan

    oke, niet alleen tussen de regels door lezen is moelijk, ook DE REGELS lezen vereist blijkbaar zijn hoge tol: Juan is met een J.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Juan

    oke, niet alleen tussen de regels door lezen is moelijk, ook DE REGELS lezen vereist blijkbaar zijn hoge tol: Juan is met een J.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Gothicxxx

    Hou lekker je mond dicht over Vibeke Stene. Zij heeft zo’n mooie stem van TOPKWALITEIT. Ik wil jou daar wel eens zien staan. Oordeel niet over mensen die je niet kent. VIBEKE IS GEWELDIG

      /   Beantwoorden  / 
  6. Gungnir

    als ik naar een foto van vibeke kijk is lelijk nu echt wel het allerlaatste woord dat in mij opkomt, nuja smaken verschillen, maar om nu te vinden dat ze niet kan zingen moet je echt wel potdoof zijn, verder is het belang van een lekkere zangeres nu echt wel iets dat niet in de metalscéne hoort. oké, de overgroote meerderheid is knap, maar ze kunnen prachtig zingen dus is dat uiterlijk mooi meegenomen, zingen blijft belangrijker, kijk naar r&b daar is het tegenovergesteld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.