Sonisphere: Metallica en Linkin Park naar Nederland

Je wilt een metalfestival in Nederland? Dan hebben we goed nieuws voor je op de zondagavond: het zogenaamde ‘Metallica Fest’ (zoals het op de fora genoemd werd de laatste tijd) komt naar Nederland, al heet het heet ‘Sonisphere‘. Al maanden gonst het van de geruchten over een metalfestival met Metallica ‘en een boel andere bands’, en nu kunnen we het eindelijk bevestigen. De website Thrash Hits claimt zelfs de primeur te hebben: “Metallica+Linkin Park=Sonisphere” Een naam die mogelijk nog lelijker klinkt dan Fields of Rock, maar goed. Mag je daarover zeiken? Kweenie. Het gaat in elk geval om een korte festivaltour van Metallica, Linkin Park en Lamb of God. Daar komen volgens een Linkin Park forum wellicht de volgende namen nog bij: Slipknot (een bepaald festival in het zuiden van het land, weet je nog), Alice In Chains, Anthrax, Machine Head, Nine Inch Nails, Mastodon, en PendulumEn of het naar Nederland komt? Tja

update: Larrrs hier. Deze tour bestaat echt. En ja, we komen naar Nederland.” Zie de laatste seconden van het filmpje. Tjakka. Dag centjes!

PS (17/02): Mocht u hier via een externe link zijn beland: u leest een oud bericht. Nee, Linkin Park is inderdaad niet bevestigd. Clickt u eens op de Metal.Blog header (of hier) en neus eens verder dan uw muis lang is :) .

Lees ook:Boel verse Sjonnie Sfeer namen (Britse editie)
Lees ook:Greshpaap Metal Meeting 2009
Lees ook:Sonisphere: laten we er vanaf zijn
Lees ook:Nine Inch News
Lees ook:Linkin Park; conceptueel bezig als een motherfucker

4 reacties op “Sonisphere: Metallica en Linkin Park naar Nederland

  1. patrick

    linkin park komt aleen naar sonisphere in knebworth in amerika.. de rest van de sonisphere festivallen daar tourt linkin park niet mee. ze zijn druk met hun album dus komen nog even niet verder dan amerika.
    chester heeft wel gezecht dat ze mischien op sonisphere nieuw materiaal gaan bespelen ;)

    (meer lp nieuws? http://www.linkinparkworld.nl

      /   Beantwoorden  / 
      1. patrick

        plaatjes bewerken kan iedereen he.
        linkin park komt niet verder dan engeland en finland..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Alex Nasse

          Aha, dus Finland en Engeland liggen wel in Europa? En ja, plaatjes bewerken kan iedereen. Fansites bouwen ook, trouwens.

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.