Chimaira: studio- en albumnieuws

Goed nieuws van het Chimaira-front. Op haar website laat de band weten dat ze momenteel in de studio zit met producer Jason Suecof (Trivium, God Forbid) om aan hun vierde album te werken. Het album, Resurrection, wordt opgenomen in de Audiohammer Studios in Sanford, Florida.

Originele drummer Andols Herrick heeft de drumtracks er reeds op staan. Deze zijn opgenomen onder leiding van Andy Sneap (Nevermore, Arch Enemy, Killswitch Engage). Sneap doet ook de uiteindelijke mix, als alle partijen erop staan. Het is de bedoeling dat Resurrection tegen de lente van 2007 in de schappen ligt. Ferret Records zal zich bekommeren om de commerciële zaken rond het album.

Het reguliere album zal elf tracks bevatten. Uiteraard komt er ook een ‘special limited edition’ die twee bonus tracks en een ‘making of’ dvd-gedeelte zal bevatten. Tja, voor audio alleen komt geen klant zijn bed meer uit natuurlijk. Of eerder de slaapkamer, waar de pc met breedband-aansluiting overuren staat te draaien. Hoe dan ook, meer Chimaira. Hopelijk voor hetzelfde geld.

Lees ook:After Forever naar Nuclear Blast
Lees ook:Les Claypool – Fancy (DVD)
Lees ook:Eerste track nieuwe Imperia
Lees ook:Vers Agoraphobic Nosebleed nummertje. Extreem hè.
Lees ook:Megadeth begint aan nieuw album

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.